Tromsø Idrettslag

Telenor har vært samarbeidspartner med Tromsø IL siden 2007

Nyhetsarkiv
Ingen relaterte nyheter funnet
Media-galleri
Ingen relavante bilder funnet
Artikkel
Tromsø Idrettslag

Dette er Tromsø Idrettslag (TIL)

tromso-logo_260

Tromsø Idrettslag ble stiftet i 1920. Tromsø rykket opp i toppserien foran 1986-sesongen, og har spilt der siden, med unntak av sesongen 2002, da de spilte i 1. divisjon. På grunn av nedrykket i 2013 vil TIL også spille i 1. divisjon, som nå heter Adeccoligaen i 2014.

I dag er TIL en «ren» fotballklubb, men opp gjennom historien har TIL også drevet med blant annet turn, roing, ski og håndball. Klubben har i dag 44 lag i seriespill, og over 650 aktive spillere.

Tromsø idrettslag blir oftest bare kalt TIL, Tromsø IL eller «Gutan». Laget spiller hjemmekampene sine på Alfheim stadion.

Les mer om TIL

TIL på Youtube

TIL på mobil

TIL på Facebook

TIL på Twitter

Fortsatt samarbeid med Telenor

Telenor har inngått en ny samarbeidsavtale med Tromsø Idrettslag. Telenor er en av klubbens største samarbeidspartnere,

– Siden 2007 har vi hatt et fantastisk flott samarbeid med Telenor gjennom ulike leveranser knyttet til synlighet, nettverk, hospitality samt aktiviteter for barn og unge. At en så stor samarbeidspartner fortsatt ønsker et tett samarbeid med oss er en god tillitserklæring til hele klubben, sier markedsdirektør i TIL Fotball AS Trond-Steinar Albertsen.

Den nye avtalen signeres altså for to nye år og gir partene fortsatt mulighet til «å spille hverandre gode» og utvikle de leveranser som partene leverer til hverandre.

Regiondirektør i Telenor Stein Vidar Loftås er også veldig fornøyd med den nye avtalen, og sier at TIL`s gode omdømme og samfunnsengasjement betyr mye for det videre samarbeidet.

– Vi i Telenor ser frem til et fortsatt flott samarbeid med klubben og håper vi sammen kan skape gode resultater både for Telenor og TIL, avslutter Loftås.