Start Toppfotball

Telenor har vært hovedsponsor for Start Toppfotball siden 2006.

Nyhetsarkiv
3:51pm - 19 Nov 12
 
Start har signert avtale med Telenor verdt flere millioner kroner over de neste årene.
nyhetsarkiv
Media-galleri
Ingen relavante bilder funnet
Artikkel
Start Toppfotball

start-logo_260

Idrettsklubben Start ble stiftet i september 1905. Klubben  er fra 2013 tilbake i Eliteserien og har Sør Arena som hjemmebane.

Klubben er mest kjent for å drive med fotball, men har også aktive håndballag. I tidligere tider drev klubben med orientering, friidrett, sykling, ski og bandy.

Start spiller i 2013 sin 33. sesong i Eliteserien etter å ha rykket opp fra 1. divisjon i 2012. Klubbens største meritter er seriemesterskapene i 1978 og 1980.

Mer om Start

Start på mobil

Start på Facebook

Start på Twitter

Forlenget avtale med Telenor

Telenor følger Start opp i Tippeligaen 2013 ved å signere en ny og forbedret avtale verdt flere millioner kroner over de neste årene.

Klubbens nye markeds- og sponsorsjef, Ketil Børstein Stensrud, er svært glad over forlengelsen:

– Telenor har støttet Start i last og brast helt siden 2006, og det er derfor ekstra gledelig å kunne fornye samarbeidet gjennom en avtale som sikrer klubben verdifulle sponsorkroner på veien tilbake til eliten i norsk fotball. Det at et av de største selskapene i Norge satser på Start ser jeg som et solid tegn på at klubben fortsatt er høyaktuell for nasjonale aktører som ønsker å treffe sørlendingene i begge Agder-fylkene gjennom fotballen, sier Børstein Stensrud.

Petter Svendsen, sponsorsjef i Telenor, er trofast mot Start av flere grunner:

– For oss er det viktig å stå side om side med norsk fotball og idrett generelt, og med Start har vi nå hatt et langt og produktivt samarbeid gjennom oppturer og nedturer for klubbens del. Nå har det gått bra for Start i en lengre periode, og vi ser frem til å være en del av laget i årene som kommer.

– Med denne avtalen er vi blant de aller største sponsorene i Start, noe som sikrer oss god eksponering både gjennom drakten og på stadion. Sørlandet er en spennende del av landet som opplever god vekst, og vi håper at sponsoratet i Start kan hjelpe oss med å befeste posisjonen som den største aktøren i vår bransje både på privat- og bedriftssiden, sier Svendsen.