Rosenborg Ballklub (RBK)

Telenor har vært samarbeidspartner med Rosenborg Ballklub siden 2004.

Nyhetsarkiv
9:41am - 21 Jan 13
 
Fra i dag av kan du bruke Telenors nye høyhastighets-mobilnett i landets fire største byer.
4:05pm - 23 Nov 12
 
Telenor Norge og Rosenborg signerte fredag en avtale som over de neste årene er verdt flere millioner kroner.
nyhetsarkiv
Media-galleri
Ingen relavante bilder funnet
Artikkel
Rosenborg Ballklub (RBK)

rbk-logo

Rosenborg Ballklub (RBK) ble stiftet i 1917. Klubben var da et lag for bydelen Rosenborg i Trondheim, men anses i dag for å være hele Trøndelags fotballag.

Klubben har imponert både ved at den vant Tippeligaen tretten sesonger på rad, fra 1992 til 2004 og ved å kvalifisere seg til Mesterligaen jevnlig siden 1995, noe som gjør RBK til et av de mest deltakende lag i UEFA Champions League.

Klubben har totalt 22 seriemesterskap, ni NM-titler og én Intertotocup-seier. Dette gjør Rosenborg til tidenes mestvinnende fotballklubb i Norge.

RBK på Youtube

RBK på mobil

RBK på Facebook

RBK på Twitter

Telenor og Rosenborg

Telenor og Rosenborg har samarbeidet i nesten ti år.

Telenor har vært samarbeidspartner med Rosenborg BK helt siden 2004, og har fornyet samarbeidet gjennom en avtale som sikrer klubben verdifulle sponsorkroner.

Petter Svendsen, sponsorsjef i Telenor Norge, er trofast mot Rosenborg av flere grunner: – For oss er det viktig å stå side om side med norsk fotball og idrett generelt. Vi har hatt et langt og produktivt samarbeid med Rosenborg over mange år, og vi ser frem til å være en del av laget i årene som kommer., sier Svendsen.