Personvern

Hver gang du besøker en nettside, legger du igjen elektroniske spor som viser hvor du har vært, for eksempel IP-adresse og domenenavn. Vi bruker denne typen informasjon for å forstå og tolke trafikkmønstrene på www.frabreddetiltopp.no og forberede standarden på siden – noe som igjen kommer brukerne til gode.

Informasjonskapsler lar oss måle trafikken

www.frabreddetiltopp.no bruker informasjonskapsler (cookies) til å måle trafikken på siden vår. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på harddisken din av en nettsideserver. Kapselen inneholder informasjon som senere kan leses av en nettserver til domenet kapselen ble sendt fra. Våre informasjonskapsler inneholder ikke informasjon som kan identifisere personer.

Telenor forplikter seg til å ivareta ditt personvern

For å kunne kommunisere med andre datamaskiner på internett må alle datamaskiner ha en IP-adresse. Denne adressen brukes til å identifisere en datamaskin når den kommuniserer med andre på internett. Idet du kobler til www.frabreddetiltopp.no , legger du igjen en IP-adresse. IP-adressen brukes til å oversende innholdet man ber om til riktig mottager. Telenor knytter ikke de elektroniske sporene du legger igjen til deg som bruker direkte. Telenor loggfører den tiden du bruker på å besøke vår nettside, men du forblir anonym. Telenor bruker altså denne informasjonen til å administrere og oppgradere nettsiden. Dette gjør det mulig å sikre en enda mer brukervennlig nettside.

© 2021 Telenor Group