Telenors Kulturprogram

For Telenor er kultur også en viktig form for kommunikasjon. Gjennom vårt kulturprogram søker vi å skape mangfold, inspirasjon og nye sosiale arenaer.

Nyhetsarkiv
Ingen relaterte nyheter funnet
Media-galleri
Bilder

Artikkel
Telenors Kulturprogram

image003

For Telenor er kultur en viktig form for kommunikasjon. Gjennom vårt kulturprogram søker vi å skape mangfold, inspirasjon og nye sosiale arenaer. Telenors Kulturprogram skaper egne produksjoner – både ved bruk av etablerte artister og yngre artister som er på begynnelsen av sin karriere. Målgruppen er Telenors gjester, kunder, medarbeidere og deres familier.

I løpet av ett år gjennomfører Telenor Kulturprogram om lag 80 konserter. Telenors Kulturprogram ledes av Randi Enebakk Due, og programmets faste produsent er Andreas Sønning.

Les mer om Telenors satsing på kultur

image004

image007

Flerkulturelle møter – uten grenser

Telenor har utviklet egne konsepter for Skandinavia, Europa og Asia der vi fører sammen artister fra disse områdene, artister som ofte representerer forskjellige genrer. Disse oppsetningene får dermed et særegent ”lokalt” preg, samtidig som de bidrar til å øke forståelsen på tvers av kulturene. Kommunikasjon gjennom dans og musikk har som kjent ingen språkbarrierer.

Telenors julekonserter

image005

Hvert år arrangerer Telenors Kulturprogram julekonserter for kunder, partnere og ansatte.

Siden 1994 har Telenors julekonsert turnert over hele landet, fra Svalbard i nord til Kristiansand i sør. Kjente solister, musikere og korister holder konserter i alle de store norske byene for flere enn 6.000 gjester.

Siden 2008 har vi samarbeidet med Kirkens Bymisjon om en egen konsert for deres brukere med familie og venner.