Telenor Arena

Telenor har vært Telenor Arenas fremste samarbeidspartner siden åpningen i 2009.

Nyhetsarkiv
8:46pm - 14 Jan 14
 
Folks trang til å dele bilder og begivenheter med andre på sine smarttelefoner, førte til at anlegget i Telenor Arena var i ferd med å bli helt ...
3:33pm - 12 Jan 14
 
Besøksrekorden fra i fjor ble så vidt slått: 45.390 var innom reiselivsmessen i Telenor Arena på Fornebu i helgen.
11:00am - 14 Dec 13
 
Fotball-forbundet er interessert i å bruke Telenor Arena. Men ikke hvis det er en konflikt mellom arena-eierne og Stabæk.
10:19pm - 8 Nov 12
 
Telenor har inngått en ny tiårig samarbeidsavtale med Telenor Arenas eiere.
nyhetsarkiv
Media-galleri
Ingen relavante bilder funnet
Artikkel
Telenor Arena

Telenor Arena, et steinkast fra Telenors hovedkontor på Fornebu, er Norges største innendørs flerbruksarena, og rommer et bredt spekter av arrangementer.

telenor-arena-logoArenaen har en kapasitet på 23.000 tilskuere for konserter og 15.000 for idrett, dermed en av de største innendørsarenaer i Nord-Europa.

Etter åpningen i mars 2009 har Telenor Arena allerede blitt en ettertraktet arena for store underholdningsprogrammer. Så langt har arenaen vært vertskap for kulturarrangement som for eksempel «Eurovision Song Contest 2010», AC/DC, Tina Turner, Andre Bocelli, Metallica, Madonna,  Foo Fighters, Iron Maiden, Roger Waters, Jay-Z og Kanye West.

Areaen har også huset store sportsarrangementer som The Solberg Extreme Motorshow og Oslo International Horse Show og utstillinger som Reiselivsmessen.

Telenor-konsernet er Telenor Arenas viktigste samarbeidspartner.

Kommer på Telenor  Arena

Les mer om Telenor Arena

Se Telenor Arena på Facebook